Microdermoabraziune cu cristale de diamant


Microdermabraziunea cu cristale de diamant este o procedura nonchirurgicala, similara peeling-ului realizat in profunzime, si poate ajuta la curatarea non-invaziva a epidermei.* Pentru aceasta procedura se folosesc capete de diamant sterile, cu diferite grade de abrazie. Acestea curata stratul superficial al pielii, lasand-o astfel mult mai neteda si curata. 

Celulele moarte sunt aspirate, printr-un sistem de vacuum, intr-un filtru special.
* In centrul nostru, procedura este completata de produse cosmetice profesionale, pentru a restabili activitatea celulara si pentru a oferi pielii un plus de hidratare, fermitate si luminozit


PROCEDURA EFECTUTĂ LUI SORA MEA ADINA





.* Dupa microdermabraziune, pielea ramane curata, luminoasa, neteda si cu aspect sanatos.
* Beneficii: ajuta la estomparea punctele negre si poate diminua porii dilatati; poate fi efectuata la interval de doua saptamani; poate diminua cicatricile post acneice superficiale; poate diminua liniile fine si liniile de expresie; poate diminua petele solare; poate ajuta la tratarea Keratozelor (ingrosarea excesiva a primului strat de la suprafata epidermei); poate oferi luminozitate si poate tonifiaza pielea.

Există anumite tratamente pentru ten care se pot realiza doar în sezonul rece. Microdermabraziunea este unul dintre ele. Prin această procedură stratul de celule de suprafață este îndepărtat folosind capete de tratament cu cristale de diamant. Tenul tău este astfel exfoliat și imunitatea celulelor din primul strat de epidermă crește. Totul într-un mediu steril și controlat.
Ce probleme tratează microdermabraziunea:

  1. ✔️Acnee
  2. ✔️Pistrui
  3. ✔️Cicatrici
  4. ✔️Vergeturi
  5. ✔️Riduri
  6. ✔️Urmele lăsate de pojar
  7. ✔️Elimină toxinele şi deşeurile metabolice
  8. ✔️Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii
  9. ✔️Conferă fermitate ţesuturilor
  10. ✔️Îndepărtează toxinele din sistemul limfatic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu